Zajímavé. A smysl těch koutových odražečů vedle pojížděčky za F-4 ??? Jistě, snadnější nalezení letiště palubním radarem, ale zrovna na korejském poloostrově, v trvajícím válečném stavu, mi to moc smysl nedává. Pro případ překvapivého útoku ...
To mne taky napadlo. Ale pak bych je čekal někde před prahem a za koncem VPD, aby navedly stroj do její osy ... PS: Nebo je to naopak úmysl? Aby zmátly případné radarem naváděné střely k zásahu mimo VPD. Možná je jich v okolí povícero s cílem zahltit radar střely mnoha lákavými falešnými odrazy ... Jen hádám.
Naposledy upravil Háček dne 24 bře 2024, 21:13, celkově upraveno 2
vedel by niekto povedat ci doplnkova resinova sada od firmy AIRES (vid obr dolu) na MiG-21, ktora je od vyrobcu urcena pre model od Academy, by pasovala do stavebnice od Eduardu? Jedna sa mi hlavne o elektroniku pred a za kabinou. Ci to sadne dobre, alebo sa to musi prisposobit ale nakoniec je to montovatelne, alebo sa to na eduard proste neda napasovat.
Nikde jem to tu nenašel (možná jsem jen špatně hledal), tak přidávám fotografie pro příznivce sebemrskačstvi zvaného nýtování. I já sám s touto diagnózou hrdě přežívám Muzeum letectví Košice