Jak to tak pozoruju, tak jsem se se stavbou této vykopávky od Academky trefil do, zde právě probíhající, doby Mustangové Primárním účelem stavby bylo vybrat a vyzkoušet si metalické barvy pro stavbu Eduardí čtvrtky P-51D-5. Použil jsem Tamiyáckou stříbrnou LP-11 na křídla a na zbytek letadla v NMF Alclady: Aluminium, Dark Aluminium a Duraluminium. Model samozřejmě za zde prezentovanými novinkami dost kvalitativně zaostává, ale tak nějak jako Mustang to nakonec vypadá Takže na testovací stavbu vlastně OK
Chlapi díky! Michale, já jsem se s interiérem moc necrcal. Od začátku jsem počítal s tím, že bude zavřený. Ale napasovat do křídla nějak rozumně vztlakové klapky byl celkem porod
Co ti k tomu krásnýmu Mustangu říct? Snad jen : "Koukej se snažit ať se ti ten větší bráška povede minimálně stejně dobře! Jinak uvidíš ten tanec! " Jo a všimnul jsi si, že academáckej mustang z profilu vypadá spíš jako jezevčík? Tedy ten čumák, že.
Pánové, ještě jednou děkuji za pozitivní ohlasy! Milane, doufám, že tě provedením většího mustanga nezklamu Snad se k němu dostanu v dohledné době. Možná už příští rok Jinak, co se týká čumáku, musím s tebou souhlasit. Ta shoda podoby s šéfredaktorem časopisu Modelář, je zcela evidentní