Vic nez 40 let jsem se tesil, ze si jednou, az budu umet lepit a strikat, postavim krasnou B-17G. Tak jsem zacal a rovnou tak, ze jsem prohodil predne okna leva za prava, takze jsem vymyslel novou verzi B-17G (( Po tomto aktu jsem nebyl schopny 6 mesicu sahnout na cokoliv... No nejak dobojuji, ale na vystavu to rozhodne nebude
A ted par slov k EDUARD dilum: zatim absolutne nejhorsi, co jsem od nich delal...
Motory se rezou a brousi ve velke plose, nebyl jsem schopny to vybrousit lip, nez 0,2mm presne; velky problem, jak to licovat (ve vsech osach X/Y/Z + navic rotace ). Musel jsem si vytisknout pripravek na montaz a s tim to slo celkem dobre slepit pomoci epoxy hmoty'''
Klapky kolem motoru - mensi o 1mm nez cowling - musel jsem rozriznout, roztahnout, dodelat, vytmelit, vybrousit - hrozna prace; navic tim roztazenim, nelze smontovat dle navodu - to jeste vubec nevim, jak budu delat...
Disky taky uplne jiny rozmer nez otvor v kole...
Vyfuky nesedi ani na delku ani na vysku; budu muset zkratit, nastavene vyfuky uz mam, jen to dobrousit a dopasovat, ale taky hnusna prace...
Jen se zeptám: Posloupnost sestavení motorů : plastikový díl ze stavebnice - R-14 (R-15,16) - sestavený motor - R-17 (na usazení Eduard motorů do Airfix stavebnice nemá žádný vliv na přesné slícování?)
Lícování pneumatik a disků je celkem tristní.
'' Poznal jsem neomezenou moc a držel jsem ji v rukou a vím o ní jediné: Přivádí muže k šílenství. '' Alexander III. Makedonský
[quote="Josef Steinocher"]Jen se zeptám: Posloupnost sestavení motorů : plastikový díl ze stavebnice - R-14 (R-15,16) - sestavený motor - R-17 (na usazení Eduard motorů do Airfix stavebnice nemá žádný vliv na přesné slícování?)
Cowling a klapky uz mam slepene; motor se da dobre instalovat v plastovem dilu - je tam na to patka a sedi to presne. Co bude problem, je cowling na motor a plastovy dil - budu premyslet, ale urcite vyresim (kladivo nebo sverak )
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Po dlouhe dobe maly progress - zkusil jsem poprve weathering pomoci akvarelovych pastelek a mokreho podkladu na matnem laku. Co mi vadi na vysledku je, ze jsou ostre hranice podle rozpiti vody na povrchu, ale da se to po zaschnuti vyretusovat, jen je s tim hodne prace. Efekt na fotkach vubec neodpovida realite, asi se bude tezko z fotek posuzovat, strasne zavisi na osvetleni avypada to uplne jinak. Budu zrejme pokracovat i na vrchni strane, jen vic barevne...