Mám dokončený model od Edy v měřítku 1/48. K modelu jsem měl resinový interiér, resinová kola, resinový motor Eda, resinové podvozkové šachty od Edy a masky od fy.Omask.
Stroj je ve zbarvení žraločí tlamy od VF27 z USS Princeton číslo 17 pilota Lt.R.E.Stambooka. Na modelu jsem musel provést několik změn, aby více odpovídal skutečnému stroji. Co se týká podvozkových šachet, tak jsem měl k dispozici obě resinové šachty tz,Aires a Eda a naprosto zvítězila šachta od Edy. Resinová kola jen podtrhují špičkové zpracování. Motor je sice pěkný, ale protože jsem chtěl otevřít boční poklop, musel jsem odsdtranit vnitřní výztuhy na válcích, ale jinak vše krásně sedí. Zároveň s tím jsem vyrobil nové chladící klapky, protože jsem je chtěl pootevřít, aby bylo vidět na motor, také bylo potřeba vyrobit vnitřní výstuhy vnějšího motorového krytu, které jsem udělal z profilů. Musel jsem také nově vyrobit kompletní vedení vzduchu ke kompresoru, které v modelu není nijak zpracované, aby bylo skrz motor vidět....Kulomety jsou z trubiček originál byly přesazené a nepoužitelné. Zadní ostruhové kolo je celé nové včetně pneu. Na letounu jsem ztvárnil průstřel krytu a poškozený válec, že kterého unikal olej. Model je stříkán barvami AK interaktive, masky na označení a kód jsou na zakázku od firmy Omask - skvěle padly...
Zubatá tlama a oči jsou jediná z obtisku. Fotky nic moc....