Kdepak zrcátko. Jde o pryžový lem okolo posuvné části překrytu kabiny. Na posledním snímku je to krásně vidět...Tamka má dokoncei naznačen přechod (u mne je to verze M). Když už je parádní kousek postaven tak by bylo chyba to nedodělat. Ještě jeden poznatek kovovým odstínům. Mám postaveného EE lightinga F2A /F6 od Arfixu 1/48. Použity Model Mastery řady 1400.. Občas na něho zasvítí slunko, ale ne dlouho. Sestavil sem ho cca před 12 lety. Dostává patinu jak opravdové stroje což mne hodně těší. To samé u P-47N. Ovšem je mladší, tam to ještě dozrává.
Klub plastikových modelářů Uherské Hradiště Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, F6F-3 Eduard, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
Postaveno a nabarveno je to moc pěkně,patina tak akorát,dle mého názoru.. Ale-ten obrácený kód na pravé straně trupu (TF) nikomu nevadí?Mně to praštilo do očí hned na té první fotce. Proti tomu je nějaký lem úplná prkotina..
Radek Papežík: schválně jsem čekal, kdo bude první a všimne si toho. Já si to uvědomil, když už ten obtisk byl suchý a nechtěl jsem ho zníčit, tak jsem to nechal tak, ale je to začátečnická chyba.
Nádherný kousek. Ta omluva za pauzu je na místě. Takhle postavit model bez dlouhodobého tréninku svědčí o výjimečné zručnosti i smyslu pro čistotu stavby a detail. Ať se daří a těším se na další skvělý kousek pro potěchu oka i ducha.