Výborný výsledek na tuhle sochařinu ,osobně se přemáhám to nekoupit ,ale možná polevím ,výzva to prostě "bohužel" je , letadlo je to prostě krásné ,agenta Bláhu jak tam skáče a mává mě ,fakt láká ,jen se chci zeptat na obtisky ,jestli se ty čs.znaky tak stříbří ,nebo jak je zvykem u kp je špatný soutisk barev a vylézá bíla barva ? blbě už vidím a možná není pravda ani jedno
Díky všem....autorovi modelu vyřídím. modelar81 - stavěl to kolega, takže ti k tomu nemohu nic moc říct. Všeobecně je short run technologie pracnější na stavbu, takže je nutné k tomu takto přistupovat, což znamená začistit, spasovat a slepit. Pak zatmelit, protáhnout rytí a eventuální další úpravy jako nýtování jsou na tobě. Jak je vidět postavit se to dá, ikdyž to bude obnášet nějaké vícepráce oproti modelům z kovových forem. Tenhle typ ti zřejmě jiný výrobce neudělá, tak pokud jej chceš mít ve sbírce moc možností nemáš. Pepsini u obtisků jsem si na modelu ničeho nevšiml, takže je možné, že vidíš něco co tam není a vytáhla to fotka. Agent Bláha by byl zajímavý...je to celé krémové, takže na stavbu asi lepší než stříbrné.
Koukám dnes po inspiracích a co nevidím, další hezké "káčko". Povedlo se, dobrá práce! Nezbyde než dokončit i to moje, rozdělané. Pro změnu, bezpečnostní verzi.