pryč s teorii a jedem , konec dovolené se blíží. Stavebnice je od ICM a už na první pohled to nebude prima stavba.nedolitky,nálitky atd....jen obtisky vypadají slušně, a ten hroznej plastik!!!
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Slepený trup, musel jsem vyrobit nové závěsy pro křídla. Plast je hrozně měkký, lepidlo pomaleji schne (používám perchloretylén) dá se jím i tak zvaně zatavovat plast , má vysokou vzlínavost a opravdu zateče kamkoliv. VOP a SOP vypadají strašidelně
když tak na to koukám, tak to je parádní inspirace i pro ty, co chmelnice nestavěj. mě se vždycky strašně líbil Camel ale děsej mě výplety. No a jak koukám jak rychle a pěkně stavíš, taky si snad něco pořídim. jedna taková laická otázka: jak se dělaj výplety? rybářský vlasec (tenkej) a pak foukat teplý vzduch? a ono se to napne? nebo tak nějak sem to slyšel.
dík, lanka vytahuju ze stromečku, zkrátím na skoro potřebnou délku a dám na místo - injekční jehlou udělám jamky a do nich kápnu lapidlo (ted už bohu dík sekundák), po zaschnutí ho vypnu tak, že nahřeju šicí jehlu nad plamenem a opatrně přiblížím k výpletu. Chce to zkoušet a dostat to do ruky. Fén je podle mně blbost, proud vzduchu působý desruktivně.
tak jsem trochu pokročil,nějaký tmel na trup, celý trup přebrousím a přepážky vyznačím jako u E.III. Ty hrozné výškovky to samé. Hvězdice motorů jsou přesazené a dofám ,že to nebude tolik vidět.Ještě jsem musel vysochat listy vrtule z plastu.
Tenhle model mě taky čeká, ale jsem rozmlsanej od Edíků.
Jinak ten fén není blbost, stačí si vyrobit kornout z papíru na usměrnění proudu vzduchu. A stačí krátce fouknout, nefoukat moc dlouho, jednou jsem "vypnul" i vzpěry podvozku E.III.
Ale jinak naprosto bez problémů.