Po Audině si rozjedu první ze čtyř z FF série. Bude to krabička bez porovnávání s filmem. Možná přidám nějaký ten kabílek . Barvu mám od Number5 . Chromy budou Molotow.
Nechci působit nevrle, ale pokud budeš stavět opravdu jen krabičku bez jakýchkoli úprav, tak ten věnovaný čas na tom modelu vidět nebude. Chce to alespoň odstranit nešvary stavebnice, např. sklíčka světel (odstranit tyčky sklíček), brzdy, celkový posez auta, nehezký karbon na kapotě apod. Je to filmová legenda, ale stavebnice potřebuje dost péče, aby to nějak vypadalo. Držím palce, Eclipse je krásné auto
Na eclipse se tisknou světla a křídlo jinak je to to celkem masakr stavebnice. Spousta tmelení a celkově to není nic moc. Ale nějak to dotáhnu do konce. Nafoukal jsem chrom od Molotowu tak teď budu pár týdnů čekat až vyzraje . I vrtačka od Dispae přišla na podívanou .
Po hodinách tmelení a broušení jsem se dostal do fáze že to mám v barvě, lehce pod lakem a připraveno na dekály. Model dostane set z 3D cult ve formě křídla protože originál je fakt na prd...
Opět pár fotek od stolu a jsem ve už skoro ve finále . Pochromoju křídlo, dám zrcátka a bude hotovo . Byla to občas šichta a některé postupy byly moje poprvé .