Kedže na Lodgy počet km dosiahol 160 000, začal som sa obzerať po nástupcovy. Moje požiadavky najviac splnal MG HS , tak už vo verzii MG HS Elegance 2024 robí spoločnosť Lodgy, pokial sa tá nepredá.
Atlis píše:Aston? RR? LR? Bentley? Mini? McLaren? Morgan? Caterham? Ariel?
cec píše:Atlis píše:Aston? RR? LR? Bentley? Mini? McLaren? Morgan? Caterham? Ariel?
nebavime sa o supersportoch ale o aktualnych beznych autach ... a RR a LR??? to vazne?na ne som prave narazal... na EU trh sa nic nekvalitnejsie a poruchovejsie nedovaza... a Mini... bmw skrizene s peugeot motorom a dogabane anglicanom
ale ano su tam aj normalne motorizacie, netvrdim, ze nie. stare klasicne mini je sice uplna hovadina, ale ma svoje caro a osobnost a kvalitu aspon priemerneho maleho lacneho auta.
Smutne je, ze jedine auto z anglicka ktore nebolo pokazene uz na vykrese je dnes MG, ktore je 100% cinan, len so znakmi MG. Toto je kritika anglanov a ich haraburd, nie tvojho vyberu.
Erich Súňai píše:Tvoja mašina je. Nie som moc na motorky, štyrom kolesám akosi viac verím, ale keby že mi raz pár koliesok v hlave preskočilo, tak akurát niečo také ako tvoja by som si vedel predstaviť "osedlať". Mimochodom podlľa tvojho posledného príspevku asi budeme kolegovia. STK.
Atlis píše:cec píše:Atlis píše:Aston? RR? LR? Bentley? Mini? McLaren? Morgan? Caterham? Ariel?
nebavime sa o supersportoch ale o aktualnych beznych autach ... a RR a LR??? to vazne?na ne som prave narazal... na EU trh sa nic nekvalitnejsie a poruchovejsie nedovaza... a Mini... bmw skrizene s peugeot motorom a dogabane anglicanom
ale ano su tam aj normalne motorizacie, netvrdim, ze nie. stare klasicne mini je sice uplna hovadina, ale ma svoje caro a osobnost a kvalitu aspon priemerneho maleho lacneho auta.
Nikde si nešpecifikoval kategóriu vozidiel z Británie. Citujem:Smutne je, ze jedine auto z anglicka ktore nebolo pokazene uz na vykrese je dnes MG, ktore je 100% cinan, len so znakmi MG. Toto je kritika anglanov a ich haraburd, nie tvojho vyberu.
A na rozdiel od MG, tie ktoré spomínam sa ak nie v Anglicku, tak aspoň v Európe vyrábajú.
cec píše:uz teda pridam aj ja moj prirastokHonda Goldwing GL1200, 1984
Atlis píše:Mna sa to nijak nedotýka cec, ja nie som nejaký fanúšik britskej motorizácie, iba som si dovolil poopraviť tvoju tézu ohľadom áut z ostrovov. Ale predsalen nie je RR ako RR (Range Rover a Rolls Royce).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků