Tak zas po dlouhé době aspoň nějaký update...když se dívám, kolik práce s podkladem a reprodukcí kamufláže si dává vedle kolega gagin2 s tou jeho stavbou, tak ani nevim, jestli sem s tím svým žďorbem eště lozit sorry za fotky, zabralo to dycky nejbližší detail a všiml jsem si toho až pak v komplu...:
Kamufláž beru tak nějak hotovou, dost tomu pomohl wash. Kontrast jsem schválně nechal vyšší, teď to zalakuju a na to pak přijde chipping medium; zamaskuju (asi tackit či nějaký maskol) a co nejdřív pak ta bílá "zebra". Naložené věci jsou co do počtu i patinou tak nějak za půlkou cesty, ještě tam přijde pár věcí přidat a srovnat patinu, ale asi až po bílé. Počítám, že nejprve udělám nástavbu a až pak sólo schurzeny (tam si možná spíš udělám masku z pásky podle schématu v návodu)...
Ještě tady ty schurzeny, je tam viditelný přeprsk barvy u některých polí, ale okem to snad není tak hrozné...zezadu je mám jenom ve žluté, mělo to tak být...? A když budu dávat tu zimní kamo...tak co z té vnitřní strany byste mysleli...? Díky...
Ahoj. Tohle je velká paráda-tak to nedám. Jakou jsi prosím použil zelenou barvu? Ta RC047+bílá kterou jsem použil na StuGa ve vedlejším vlákně mi nějak zmodrala a budu to muset přestříkat. Díky Gagin
Ahojte kluci, moc díky za komentáře a podporu Zelenou jsem použil právě RC047, ale zesvětloval jsem jenom lehce kamuflážní žlutou od Tamky. Pokud vyloženě nemusím, vyhýbám se zesvětlování bílou - právě kvůli těmhle efektům, že to pak vypadá jak omrzlé či barva leze domodra. Myslím, že třeba i deck tan by mohla fungovat do určité míry dobře.
Ahoj Tome, krásná camo, odstíny lahodící oku, a bagáž kvituju ..sem teda opravdu zvědavej na tu bílou. Hodně atraktivní, ale... Skoro si říkám jestli to není škoda, ale Ty to zvládneš, já bych byl zesr..., že to pokazím tady to je jiná liga, držím palce
Jeden kontaktní detail, jenom taková momentka - včera jsem obul pásy a začal s olejovou patinou...tady na zádi chybí domatlat výfuky a nasadit závlačky s řetízkama...
Jak budu dál postupovat, snad přidám pár dalších fotek...bílá kamufláž je hotová, zawashovaná, zalakovaná a s obtiskama. Zbývá navěsit schürzen, dodělat patinu a bagáž. Ale furt je to ještě kus cesty...
Moc díky kluci ...dneska jsem zase trochu pokročil; po dlouhém trápení a mnoha a mnoha opravách jsem nasadil šircny...je tam ještě dost k opravování, na jednom či dvou místech se mi zas odloupla barva...ale pokud nikdo nic nebude namítat, budu pokračovat s patinou (ty šircny jsou tak napůl cesty) a bagáží...