boticka5 píše:Mohl bys mi nastínit jaké jsi měl s 3d tiskem problém také jsem měl a zajímalo by mě zda máme stejný
sedan1 píše:Všechno na webu airmastr.com.
Jen se ptám Oldy Malého, zda cena 59€ (takřka 1.500 Kč) za model 1:72 je konečná?
Na model jsem se těšil, ale za tuto cenu asi ne…
Přičemž na webu není ani náhled tisků, a po dvou ne zrovna pozitivních zkušenostech s nákupem stavebnic vyrobených touto technologií už nekoupím nic, co jsem neměl v ruce.
Olda Malý píše:sedan1 píše:Všechno na webu airmastr.com.
Jen se ptám Oldy Malého, zda cena 59€ (takřka 1.500 Kč) za model 1:72 je konečná?
Přičemž na webu není ani náhled tisků, a po dvou ne zrovna pozitivních zkušenostech s nákupem stavebnic vyrobených touto technologií už nekoupím nic, co jsem neměl v ruce.
Ne, tyto ceny pro náš trh neplatí. Je to poněkud složité na vysvětlení, ale je to tak. V Prostějově jsme jej prodávali za 590 Kč.
sedan1 píše:Olda Malý píše:sedan1 píše:Všechno na webu airmastr.com.
Ne, tyto ceny pro náš trh neplatí. Je to poněkud složité na vysvětlení, ale je to tak. V Prostějově jsme jej prodávali za 590 Kč.
Díky za odpověď. To vypadá výrazně lépe![]()
Prošel jsem si i fotky na FB, taky lepší.
Budete na E-dayi?
komisař píše:Oldo, můj dotaz nesouvisí s Šm.8 - mohu nějak získat Tatru T.101 1/48?
Ivo Kouklík píše:Dobré ráno, ale na stránkách ji máte ještě v kategorii "Připravujeme". Už ji máte hotovou?
Olda Malý píše:Pánové prosím obracejte se zde: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086948331498 Najdete tam náhledy tisků, rendry apd. Můžete tam také psát svoje dotazy a připomínky. Tady nejvíc fungujeme.
Olda Malý
Zpět na 100 let československého letectví
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků