Snažil jsem se opravit a doplnit pár drobností podle fotek. Nestejně dlouhé podv. nohy a nůžky na nich, vyříznutí trojůhelníkového otvoru na levé straně kapoty motoru, oprava tvaru koncových obloukůkřídla, směrovky a výškovek, zrcátko a madla na kabině, vlekací zařízení a úprava ostruhového kolečka. Prohloubil jsem rytí a model onýtoval. Na maskování kabiny jsem použi masky od výrobce stavebnice. Možná díky jejich stáři se zvláště na horní straně kabinky stále odlepovaly a někde neseděla jejich velikost a musely se upravit.
Na fotkách se zdá červená barva Gunze GX 3 přiliš jasná, ale je to dáno nasvícením bleskovými světly.
Díky Michalu Dubovi za inspiraci a poznatky z jeho stavby téhož modelu, která zde na Modelfóru je.
"Myslel jsem, že blbě vidím a .. doktor mi to potvrdil. Teď už v klidu stavím tak jak vidím!"
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon