Tak na to české dělení v indesignu by snad mělo stačit jen toto, nebo ne?
Vl.Šulc píše:To je zajímavé, že se Vám to staví skvěle. U mě to byl docela vopruz.
Vl.Šulc píše:dipefic píše:Dobrý den, pane Šulci, bylo by možné tisknout pro dvaasedmy obtisky všemožných skvrn a pruhů pro kamufláže Gustavů? Závidím všem, kteří to dají barvou, ale já kvůli tomu Luftwaffe nestavím, nebo hodně zjednodušuju. A určitě nejsem sám, kdo s tím má problém.
Zároveň děkuji za přísun dvaasedem a přeji pěkný a úspěšný nový rok všem.
Je to zajímavá myšlenka, probereme to s kolegy. Přiznám se ale, že v tom vidím spoustu aleHlavní problém vidím v tom, že ta letadla jsou kus od kusu jiná. Ale třeba by se tam řešení našlo.
Jiří píše:Když už to prý proběhlo někde na FB, že bude znova RC, můžete k tomu něco říci? A co letošní Norimberk, žádná slevová akce, i když na ni byl tady 2krát dotaz bez odpovědi, žádné foto report jako minulé roky, proč to?
dipefic píše:V pořádku, chápu a zkusím to zase časem. Stejně je Mezek, Albatros nebo Turbolet lepší, než všechny háknkrojcy dohromadyDíky.
vladstepanek píše:Vl.Šulc píše:To je zajímavé, že se Vám to staví skvěle. U mě to byl docela vopruz.
Já už Vláďo dodělávám druhýho. A vopruz to teda není. Tmelu pomálu (většinou vlastní chybičkou), pasování pěkný. A ty proklínaný vtoky? Už jsem se popasoval s horšíma. Pár doplňků, jak píše Atlis.
Mám doma ještě další dva...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků