Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ SMCR- IPMSCZE
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Nominační přehled pro rok 2024

Odeslat odpověď
Příspěvků: 191 • Stránka 9 z 13 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
  • Odpovědět s citací

Re: Nominační přehled pro rok 2024

Příspěvekod onysx » 27 led 2024, 21:44

Možná to bude některé bolet ale co napsal Petr je pravda.
Bohužel všichni jsme jen lidi a lidi chyby dělají. Zmiňovaný problém s čísli licencí jsem se přiznám nezaznamenal nebo přešel tu informaci bez povšimnutí. Může se klidně stát že bývalý klub automaticky registruje/zaplatí licencí na novou sezónu a nový klub taky. To by ovšem systém jako takový dovolit neměl.
Nic to ale nemění na tom že každý člen si má údaje v licenci zkontrolovat, ideálně vytisknout a po staru nosit u sebe. 100x muzete lidem říkat ať jedou kam jedou tak uvádět klub/licencí a vždy se najdou jedinci kteří uvedou bydliště. Jenže kvůli laxnosti některých ostatní spláčou nad výdělkem.
Petr má svých starostí víc než dost a opravdu není jeho povinností kontrolovat a opravovat.
Takže opět pouze řeknu pojďme si zamést každý před svým prahem a neházejme svoje chyby na jiné.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ

"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" :wink:
Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd.
Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard
P-39 Q Eduard
Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk_Fabík » 27 led 2024, 21:53

Hele Petře. nech si ty papalášské kecy o činovnících od cesty. Já se jako bafuňář necítím. :grin:

Tu informaci z bodu 2 mám od člověka, kterému znám dlouhé roky a věřím mu, jmenovat nebudu, pokud bude chtít, tak se ozve.

A od kluků z Kadaně mám informace, že ještě letos měli čísla z jejich původního žateckého klubu - viz co zde píše T. Pavlík.

Já nechci nikoho obviňovat, rozumím tomu, že se opakovali chyby, na které jsi i poukazoval, ale prostě ty informace se k lidem očividně nedostali. To není Tvoje chyba, ale zjevně se tak stalo.
Jak jsem už psal, došlo k souběhu chyb vyplývajících z nového systému, kterému se učíme.

Pojďme ty chyby napravit.

Pokud se tak nestane, jsem přesvědčen, že to plastikáře v SMČR oslabí. Někteří odejdou, bude výrazně méně modelů na M ČR. To je ten důvod, JEDINÝ důvod, proč jsem to otevřel.
Není to v žádném případě boj proti Tobě, přijde mi, že to tak vnímáš.

Ahoj Z.
Zdeněk_Fabík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chevy » 27 led 2024, 22:42

Co tahle ještě obeslat kluby co to neposlaly?
KPM Prosek Panthers
chevy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gripen cz » 04 úno 2024, 16:52

Tak týden pryč a nic se neděje. Neříkám, že se to musí vyřešit hned, ale aspoň nějaká reakce od někoho z vedení svazu by se mohla ukázat.
Tomáš Pavlík.Člen KPM Kadaň
Gripen cz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod švihy » 05 úno 2024, 00:08

Zdravím všechny.
Hlavně ty, kteří slušně diskutují a chtějí řešení situace okolo nominačních bodů.
Za letošního organizátora mistrovství ČR Plastic Model Club Praha doufáme, že bude vše v klidu, všichni se budou chovat rozvážně a nominace se uskuteční podle pravidel.
Máme nové a hezké prostory, začínáme mistrovství připravovat a přejeme si, aby jsme byli ušetřeni ošklivostí a letošní mistrovství, po skvělém lońském ročníku v Liberci, opět nastavilo vyšší laťku.
Děkujeme.
Aktuálně se probouzím z modelářské letargie :-)
Ve stavbě: úžasnosti z Warhammer 40000.
V přípravě: Asi 20 lodí :-)
Dostaven: hodně všeho možného
https://www.facebook.com/Plastic-Model- ... 4238679552
švihy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk_Fabík » 05 úno 2024, 10:51

Nic se měnit nebude, pravidla nastaveny, stěžujte si na lampárně, ve zkratce shrnuto.

Že takto nebudou mít body ti, kteří si je vyjezdili, Petra Filipa nezajímá. Když jsem ho ptal, jak k tomu postižení přijdou, bylo mi řečeno, že si to měli/mají vyřídit s těmi kteří to zavinili - chybné registrace na soutěžích.
Že je to důsledek nového systému, který nebyl ještě zažitý - nezájem.

Že bude méně modelářů na M ČR Petra Filipa očividně nezajímá.
Že to vyvolá nevoli osob i klubů - nezájem. "Nebudeme nikoho vodit za ručičku", cituji.

Tímto rezignuji na pozici oblastního koordinátora plastikové sekce SMČR.

Příspěvek na SMČR mám letos už zaplaceny, naposledy, po nějakých 45 letech, pokud počítám i Svazarm.
Vyvolám debatu a případné hlasování v klubu MK 518 Děčín o vystoupení z této organizace, kde rigidní a nesmyslná pravidla jsou více než činnost.
Zdeněk_Fabík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 05 úno 2024, 11:38

[-o<
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
„Zlu k vítězství stačí, když dobří lidé nedělají nic."
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gripen cz » 05 úno 2024, 12:07

Jo jasně :lol:

Tak já se přihlásím do soutěže pod číslem z platné licence kterou mám zaplacenou a ve výsledkovce respektive v bodové tabulce jsem pod jiným číslem a klubem než mám zaplacenou registraci.

Jo vlastně počkat :-k to staré číslo v té bodové tabulce ani není :grin: :grin:

Ale je to moje chyba protože nevím, že na svazu je bordel a nesedí tam pár čísel.

Popravdě jsem ani nic jiného nečekal. (:)
Gripen cz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Habouji » 05 úno 2024, 14:03

To: Tomáš Pavlík co zvednout telefon a zavolat Petrovi, aby se to dořešilo?

Takže pořádající klub nepošle po měsíci výsledovku, a špatný je Petr Filip, pecka lépe bych to nenapsal :) jak dlouho se tohle vědělo a zase to řeší na poslední chvíli.
O kolik méně je modelářů? jaké kluby jmenovitě nemají zájem? Rok se to tu opakuje pořád dokola kontrolujte si čísla.
Habouji

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Macourek » 05 úno 2024, 14:23

Tohle fakt nechápu, stejně jako Zdeňkovo teatrální prohlášení, které se hodí tak akorát do PSP ČR. To už v této zemi opravdu všichni přišli o rozum, disciplínu a zodpovědnost? Proč se tady pořád útočí na vedení svazu? Ty pravidla jsou k dispozici už docela hodně dlouho, ne? Ředitel soutěže, resp. pořádající klub má zaslat do uvedené lhůty výsledky a nestane se tak? Na tyhle lidi si máte stěžovat! Evidentně se našlo dost těch, kteří si s pár řádky pravidel poradili (dokonce je přečetli a pochopili!!!) a výsledky zaslali tak, jak měli.

Chápu i problém Tomáše Pavlíka, ale to je, myslím, problém, který by se měl řešit individuálně a držím palce, ať se to podaří dotáhnout.
KPM Prosek Panthers PanthersCup
Tomáš Macourek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr3342 » 05 úno 2024, 15:42

Takže pane Fabíku, ode dneška si opět vykáme. Jen to mi umožní, vyjadřovat se slušně.

Kdo si vyjezdil body, ten je dostal a má je v tabulce uvedeny. Pan Fabík vyžadoval, aby byly zpětně upraveny výsledkové a prezenční listiny proběhlých akcí, což jsem odmítl.
Ano, řekl jsem, a trvám na tom, že nemohu a po roce fungování ani nechci nikoho vodit za ruku a doplňovat za soutěžící a pořadatele u soutěží údaje tak, aby vycházely nominační.

Pokud jde o chybná licenční čísla, opakovaně jsem zde, i panu Fabíkovi, vysvětloval, že problém se týkal několika málo jednotek modelářů (především juniorů) a že jsem to opravoval a kontroloval před vydáním tabulky. Také jsem panu Fabíkovi do telefonu řekl, že problém pana Pavlíka ještě prověřím, ale že to bude tak za dva týdny, až budu mít dokončenou rekonstrukci pracovny a znovu se k tomu dostanu. Jsem teď bez počítače a bez dat...

Kdo má s výsledky nějaké problémy, může se ozvat osobně, kontakty na mně jsou zveřejněné. Prakticky vše bylo děláno ručně, nějaká chyba se vyskytnout mohla. Jen tomu, že by se nějaká akce zázrakem stala nominační, tomu nevěřím. To jsem kontroloval opakovaně...

Co se mi ale ani trochu nelíbí, je veřejné vykřikování obvinění bez znalostí faktů a jejich ověření.
A vůbec nejde o mou osobu, ale o svaz. Každý jeho člen se má chovat tak, aby zachovával jeho dobré jméno!

Pokud jde o mne, beru funkci jako službu svazu, a pokud zvolíte někoho jiného, budu vlastně rád. Poslední rok jsem místo u modelů strávil u tabulek prezencí a výsledků a členské evidence.
hele to je hezký letadlo... co že to je???.... no jo... Spitfire

Obrázek
Petr3342

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gripen cz » 05 úno 2024, 19:26

Petře děkuji za informaci. Takhle jednoduše vysvětlené mi to stačí. Myslím ten můj problém.
Gripen cz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod švihy » 05 úno 2024, 21:25

Zdeněk_Fabík píše:Nic se měnit nebude, pravidla nastaveny, stěžujte si na lampárně, ve zkratce shrnuto.

Že takto nebudou mít body ti, kteří si je vyjezdili, Petra Filipa nezajímá. Když jsem ho ptal, jak k tomu postižení přijdou, bylo mi řečeno, že si to měli/mají vyřídit s těmi kteří to zavinili - chybné registrace na soutěžích.
Že je to důsledek nového systému, který nebyl ještě zažitý - nezájem.

Že bude méně modelářů na M ČR Petra Filipa očividně nezajímá.
Že to vyvolá nevoli osob i klubů - nezájem. "Nebudeme nikoho vodit za ručičku", cituji.

Tímto rezignuji na pozici oblastního koordinátora plastikové sekce SMČR.

Příspěvek na SMČR mám letos už zaplaceny, naposledy, po nějakých 45 letech, pokud počítám i Svazarm.
Vyvolám debatu a případné hlasování v klubu MK 518 Děčín o vystoupení z této organizace, kde rigidní a nesmyslná pravidla jsou více než činnost.

Toto je hodně za hranou a naprosto zbytečné.
Doufám, že v Děčíně jsou kluci v pohodě a né startovací.
Aktuálně se probouzím z modelářské letargie :-)
Ve stavbě: úžasnosti z Warhammer 40000.
V přípravě: Asi 20 lodí :-)
Dostaven: hodně všeho možného
https://www.facebook.com/Plastic-Model- ... 4238679552
švihy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kikin » 06 úno 2024, 07:19

Dotaz..bodovou kvalifikaci jsem splnil,ale letos přestupuji do jiného klubu.Jdou semnou i body z předešlého klubu, abych se mohl letos "mistráku" zůčastnit? Děkujj
Lukáš 'kikin' Deml
KPM Pardubice
http://matusek.cz/kpmpardubice/
kikin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr3342 » 06 úno 2024, 07:44

kikin píše:Dotaz..bodovou kvalifikaci jsem splnil,ale letos přestupuji do jiného klubu.Jdou semnou i body z předešlého klubu, abych se mohl letos "mistráku" zůčastnit? Děkujj

Dobrý den.
Samozřejmě že ano, jen to není automatické, tak až bude převod mezi kluby dokončen a budete mít v ruce novou platnou průkazku, ozvěte se, body převedeme.
hele to je hezký letadlo... co že to je???.... no jo... Spitfire

Obrázek
Petr3342

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 191 • Stránka 9 z 13 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Zpět na SMCR- IPMSCZE