No jasně, netopýr, znám. Jen mi nikdo nedošlo, že Pipistrelo je vlastně ta pravá česká dopravní Savoia. Ve dvaasedmdesátině ji dělá Italeri, ve čtvrtce asi nikdo. A i v té 72 si ji pamatuji jen jako bombardér. A vy Italy přece můžete...
Al CZ 27 led 2024 01:25 píše:A už nic psát nebudu, nebo mne hateři sežerou...
Al CZ píše:No jasně, netopýr, znám. Jen mi nikdo nedošlo, že Pipistrelo je vlastně ta pravá česká dopravní Savoia. Ve dvaasedmdesátině ji dělá Italeri, ve čtvrtce asi nikdo. A i v té 72 si ji pamatuji jen jako bombardér. A vy Italy přece můžete...
Alfred Riedel píše:Al CZ píše:No jasně, netopýr, znám. Jen mi nikdo nedošlo, že Pipistrelo je vlastně ta pravá česká dopravní Savoia. Ve dvaasedmdesátině ji dělá Italeri, ve čtvrtce asi nikdo. A i v té 72 si ji pamatuji jen jako bombardér. A vy Italy přece můžete...
Pipistrelo 1/48 ať civilní nebo bombardovací my neuděláme, jsou mnohem zajímavější typy. To je tak na resin, ten by byl vzhledem k velikosti dost drahý. Já třeba mám sen, závodní červenou SM.79 1/48. Jako resin, kombinovaný s plastovými díly. Ony ty závodní byly dost jiné než ty bombardovací. Ale zatím na to nedošlo.
Civilní Pipistrelo 1/72, to je taky na resin nebo by do toho možná šel p. Lomnický, Valom tyhle velké dopraváky dělá. Ale co já vím, tak ČS SM.73 se od jiných, tj. Italských a belgických dost lišily.
Alfred Riedel píše:To Mirek Glock Říha: já vím, že to není složitá konverze, jen je to velký a nebyl na to čas....
To p. Budín: Nemáte-li dotazy na Special Hobby, tak prosím ukazujte své tváře někde jinde, děkuji.
airbus píše:Dobrý den pane Riedel Letos se tu ještě nikdo neptal na Albacore. Jak to s ním vypadá?Letos?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 24 návštevníků