Carpe diem
vilis píše:Ako na potvoru nič nemám,ale kedysi dávno som videl knihu Modelárstvo,mala tmavomodrý obal,a v nej bola diorama B24 po núdzovom pristáti.Mám takého tucha,že tam bola aj B17 v podobnej scéne.Tá kniha vyšla ešte za sociku a starší modelári ju určite poznajú.
Batyskaf píše:vilis píše:Ako na potvoru nič nemám,ale kedysi dávno som videl knihu Modelárstvo,mala tmavomodrý obal,a v nej bola diorama B24 po núdzovom pristáti.Mám takého tucha,že tam bola aj B17 v podobnej scéne.Tá kniha vyšla ešte za sociku a starší modelári ju určite poznajú.
No B-24 tam po nouzovém přistání není(je tam vyobrazen při konverzi na jeden z naváděcích strojů 8.letecké armády).
No a fotky té B-17 jsem naskenoval.Mimochodem kniha velice hezky popisuje přípravu a postupy při modelaření v 80.letech.
Kdyby o ní někdo měl zájem,jsem ochoten jí vyměnit nebo prodat.
matiasf píše:vsetko je na tej b17-ke fajn len ta posledna vrtula je neposkodena, to sa mi nezda ze by tak mohlo byt, som videl zopar pristati b17na brucho a ono to opliekalo poriadne obidve strany...
Uživatelé procházející toto fórum: Dancin, Miloš Kubelík, pavel.baca86 a 10 návštevníků