eiben píše:Zakoupil jsem model od Eduarda BF109F-2 Profipack #82115 (rok 2017) a zatim horsi stavebnici zmetka jsem v ruce nemel.
Mam od Eduarda asi 12 stavebnic a doposud zadny problem nebyl. U teto do sebe nepasuje skoro nic a vsechny dily se musi cistit a pilovat jako by to delali nekde v Albanii . Ve spodnim kridle jsou dirky pro pozici slepeni s hornim kridlem, ale v hornim kridle nejsou zadne kolicky. Lepeni trupu uplne to same na jedne strane dirky a na druhe zadne kolicky. Minuly tyden jsek dolepil FW109 od Tamiya (stavebnice z roku 1992 !!!, Made in Filipiny!) a tam do sebe vsechny dily zapadaly jak po masle. Pristi poznatky po dalsim postupu doplnim
Shodou okolností mám tento model před sebou.
Úvodem. Bf-109 nemá horní a dolní křídlo. Je to jednoplošník. Model má spodní díl křídla a levý a pravý horní díl křídla.
Nyní k vámi vytýkaným věcem. Na spodním díle křídla žádné dirky nejsou. To si pletete s naznačenými otvory pro podvěšené zbraně, které tady nejsou a proto je nevyužijete. Na levé ani pravé polovině trupu žádné dirky ani kolíčky nejsou. Jediné čtyři količky jsou aretační pro vložení dílu chladiče pod motorem. Těch 109 od eduradu jsem slepil už 9, ale nemohu říct, že by mi nějaké kolíčky a dirky, které má Fw 190 od Tamiye z roku 1992, chyběly. Vše sedí jak má.
EDIT: Pokud máte čas si stěžovat, ale nemáte čas doložit svou kritiku fotografiemi, já ten problém nemám a pokud máte zájem, rád vámi popisované díly nafotím.
V.T.