Trochu jsem ještě pátral a přestože v Česku není zvykem podporovat vlastními argumenty soupeře, cítím že bych to měl udělat. Jednak Condora mám a chci znát jak to bylo a kromě toho asi Pavel pravdu má. Nemám pořád jednoznačný důkaz, ale snažím se získat jakýkoli. Takže tady je fotka vraku nalezeného v Norsku. Jde podle mne o levou vnější část křídla Fw-200. Dole vidíme mezi žebry levý konec zavřené přistávací klapky a ještě víc doleva prostor na balančku. Na žebrech je zřejmá sem tam červená barva, která lemuje i celý nezakrytý prostor. Podle mého se jedná o prostor zakrytý plátnem, které bylo ošetřeno RLM 27 tuším - červenou barvou na plátno. Nic jiného to asi nebude. Pokud nenajdeme lepší materiál, troufám si na základě tohoto prohlásit, že minimálně na vrchních plochách na vnějším díle křídla, od druhého (zadního) nosníku k odtokovce, měl Condor plátno. Ve třech polích, oddělených plechovými segmenty kryjícími ovládání křidélka. Zespodu zatím nevím.
Pavle, jsem kráva a dělal jsem si z Tebe legraci, ačkoliv jsem věděl prd. Prosím Tě o prominutí a aby ses na mne nezlobil. Taky Ti děkuju žes mně donutil, abych problém potahu křídla řešil. V nejhlubší úctě Standa.