Co k tomu napsat? Perfektní výlisky, vše sedí jako prdel na hrnec. Dílů není moc, ale to si každý modelář vynahradí v okamžiku, kdy realizuje výplety. Těch je pro změnu více než dost. Na konci stavby již nebylo jak model uchopit. Jediným místem byl střed horního křídla dvěma prsty . Výplety, imitace dřeva a plátna nakonec vytvořily docela výzvu. Tak snad jsem se s tím popral se ctí. I když většina modelářů chmelnice moc nemusí, jsem přesvědčený o tom, že je to velmi zajímavý stroj pro každého, kdo má rád létající stroje.
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
Ahoj Pavle. Abych ti odpověděl, většina modelářů nemá chmelnice ráda ne proto, že by se jim nelíbily, ale právě kvůli výpletům. Ty ses tím popral více než dobře. Postavil jsi krásný model v relativně krátké době. Model je to krásný. Máš můj veliký obdiv a uznání.
Nadherny model.Vyplety su to,co odradza vacsinu modelarov od chmelnic.Presne,ako to napisal pan Mikes predo mnou.Este raz,gratulujem ku krasnemu modelu.