Jsem tak dlouho ladil vočouzení od výfuků, až se mi přestalo líbit a chtěl jsem to nějak setřít až jsem to pěkně doj...l. A přitom spodek se mi celkem povedl. No každopádně kamuvláž je už pravená. Zítra to zavošuju a budu pokračovat montáží zeleňáka.
Nechoď na spaliny iba jednym odtieňom. Skús ich robiť troma odtieňmi. Buff, zemita, čierna a všetko silne nariadené. Buff natiahni ako základ, môžeš ho roztiahnut, daj si pozor choď po vrstvách, čakaj kým nezasiahne každá vrstva, je to sviňa, efekt sa ukáže až keď zaschne. Potom už len zamita a na to čierna. Ak sa ti to bude zdať malo výrazne, zopakuj.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Nie je toto výkres na A-8 s veľkým krytom pre nádrž na MW-50? Práve toto by mala byť jedna z podstatných zmien A-8 oproti A-7.
Pýtal som sa preto, že A-7 by mala byť A-6 len s MG 181 namiesto MG 17. A A-6 zdedila po A-5, vlastne s celým trupom, pod úsekom rádiostanice taký podlhovastý veľký kryt s šiestimi klipsami. Eduard ho na výlisku krídla pôvodne z A-6 použitom aj pre A-7 má, ale chce, aby som ho zatmelil a pramene, čo mám k dispozícii, si protirečia.