Rozhodně tě neradím, abys své modely vylepšoval - jsou krásné a je škoda riskovat, že je poškodíš. Z vlastní zkušenosti vím, že ty moje opravené vždycky vyjdou hůř

Co se týče chodníků - možná jsem to nenapsal přesně: byly tam, ale kratší, nesahaly tak daleko dopředu jako na pozdních strojích, ale víceméně do středu křídla ( ok, spíš míň než víc - je to jasně vidět na tvé první fotce). Tak to bylo z výroby, ale u jednotek byly často doplňovány.
Červené linie - měl jsem na mysli ty kolem palivových nádrží, tj. zasahující podél křídla, ty byly na pozdních. Na raných byly jen namalované - rámeček kolem vstupů vzduchu a někdy linka na okraji chodníku. Podél ní byl také nápis, u raných verzí psaný svisle, u pozdních vodorovně.
Chci upozornit, že se mi Tvé modely velmi líbí a mé připomínky byly pouze rámcové, nikoliv směrem k Tobě. Spousta lidí to prostě dělá z krabice a nezajímá je, co jim dal výrobce - s tím nemám vůbec problém. Pokud by však někdo chtěl "počítat nýty" jako já, tak se prostě ukáže, že jsme dostali velmi špatně připravený model. Těchto chyb je bohužel obrovské množství, a protože to při výrobě svých modelů analyzuji, je mi z toho někdy smutno.