Pozdravujem parobci. Konečne sa mi podarilo nafotiť Mačku s lepším náradím a vo vyhovujúcejších podmienkach. Ako, asi to nebude úplne profi kvalita, na notebooku mám pomerne šitózny displej ale tak stále je to lepšie ako mobilom. K stavebnici sa už vyjadrovať nebudem, asi všetko bolo povedané TU. Ešte raz by som sa chcel poďakovať tunajšiemu scratchovému čarodejníkovi Láďovi72 za dekály a panu Jarešovi z Annetry za náhradný prekryt a súčiastky s ním spojené po tom mojom karambole s kabínou . Takže pridávama sľubené fotky, kritika objektívna či subjektívna je určite vítaná, nehanbite sa chlapci (a dievčatá) vyjadriť svoj názor, budem za to len rád.
Přílohy
Naposledy upravil SamFrench dne 23 říj 2023, 21:58, celkově upraveno 1
Tak sa pokúsim objektívne: Tvoj Kocúr je parádny. Veľmi sa mi páči. Stavba, nástrek aj patina. A oceňujem aj nie veľmi populárne rozhodnutie postaviť ho so zavretou kabínou. Tie krásne tvary kocúra to ešte zvýraznilo. A teraz aj subjektívne. Tie fotky sa mi zdajú dosť presvetlené. Na mojom monitore na prvej fotke vôbec nevidno pitotku, tak je tá fotka svetlá. Ale kto som ja, aby som posudzoval kvalitu fotiek, keď moje sú štandardne zlé... A možno iným sa to zobrazuje v pohode. Každopádne, za mňa 5 tlieskačov.
To Lubos: Noo tak s tými fotkami budeš mať asi pravdu. Ako som vravel, mam strašne šitózny TN display na notebooku a na tom som tie fotky upravoval. Tam sa mi zdali ok, ale ked na to teraz pozeram cez mobil tak je to tak ako vravíš. Nič, skúsim to potom ešte v robote na Macu dať nejako do poriadku...
Stavbu som sledoval... Paradna robota! Super, aj ked na tom AMK mi pride ten cumak proporcne mimo. Sam tu stavebnicu mam a keby to dam ako ty aspon na 50 percent, budem rad.
Nádherná práca, presne takto by som si prial aby som dokázal spraviť aj ten svoj, čo ma čaká v krabici (aj keď iná mierka aj výrobca). To olietanie je veľmi realistické, je vidno že máš Tomcat napozeraný
To Ornitus, Cowboy, Jarda : No ci pána, toľko chvály som nečakal ale ďakujem veľmi pekne, po tom 2 a pol roku to zahreje pri srdiečku, že tá snaha nebola márna a že sa vám model páči, aj keď ja by som už veľa vecí spravil inak a sám som spokojný tak na 75%, ale tak je to môj piaty dokončený model, nikdy som tak dlho nič nestaval, som rád, že som to dal aspoň takto a určite to bola dobrá škola do ďalších projektov.
To Tomáš Pelej: Diky Tomáš, tvoja stavba bola pre mňa do značnej miery inšpiráciou a takisto to bol svojím spôsobom "breaking all illusions" faktor ohľadom tejto stavebnice. Držím palce pri to GWH, každý deň čekujem, či nemáš nejaký nový progres a zároveň z toho, aké ohlasy vidím sem tam po nete, silne pochybujem, že pri tejto cenovke ten kit niekedy skončí u mňa v kitníku.
Inak, pohral som sa s hodnotami asi na polovici fotiek. Ako písal Ľuboš, niektoré boli fest preexponované tak snáď to už bude lepšie. Modelárčine zdar!
No páni, další šedý mor... A teď už vážně, je to neskutečná pecka, ta povrchovka Ten vypadá jako reálný stroj. Kéž bych uměl stavět aspoň z jedné třetiny této kvality...
Petr Schickl, prostý lepič... člen štětečkové galaxie č.50