Ráno na mě na fb čekalo video a tak jsem z něj udělal printscreen. Beemax ukázal yzr m1, ale objevil se tu model 2007. I tak máme ještě rok spíš 2 než bude. Každopádně se na videu model 2008 objevil také. S analýzou tvarů zatím nemám o čem psát. Je to z dálky. Ale nevypadá to vůbec špatně. Ještě upřesním, že se jedná o 2007, ale early mašinu. Z toho plyne, že z toho s pár upravama půjde postavit i camel 2006 z první poloviny sezóny - model má tu špičatou podsedlovku.
Myslíš od 1985 až do cca 96, začalo to gsxr 750 - tu gawa už dělá. Tak by chtělo navázat legendama jako zxr 750, yzf 750 a dalšíma generacema těchto modelů. Zelenou zxr 750 jsem miloval, pak zx7. Yzf 750 jsem poměrně dlouho jezdil. Jo chtělo by to modely v plastu!!!
Přílohy
Zxr 750, model H - mám 3d model slusnej, bude tisk
Ty modely z veletrhu vypadí parádně, kde se pak dá koupit ten Beemax? Já to ještě na trhu u nás nikde neviděl, jen Bandai, Revell, Hasegawu, Tamku a Aoshimu.
Charone a ten tvůj 3D tisko, to bude kompletní stroj, nebo jem přestavba? A povedlo se ti to vytisknout a v jaké kvalitě? Hlavně mi na povrchu 3D tisků vadí rastr.