Corsair zreje, Pup je inprogress a ja rozpačito uploadujem fotky popsledného dokončného modelu.
Požiadavka zadávateľa znela "hlavne rýchlo" a tak som na moje pomery v extrémne rekordnom čase (cca 52 hodín) dokončil Bf-109E-7, Biela 1, Rudolfa Božíka, SVZ, na ktorom nad Vajnorami sundal Bf-110.
Stavebnica Tamiya (aj vzhľadom na vek je to super stavebnica, ktorá sa stavia naozaj sama), použil som akurát plechové pásy, ktoré som zbavil origo náteru a nafarbil som si ich sám (ten ráster fakt nedávam), kolesá na stodeviatku od Eduardu, výfuky, hlavne a zameriavač od QB a nakoniec sadu pozitívnych nítov od HGW. Marking je striekaný Ondrovými maskami (ako vždy, luxusný výrobok). RLM02 a RLM76 je Tamiya (miešal som sám), ostatné je všetko Mr.Paint.
Stavba je vzhľadom na nedostatok času totálny žaves s kopou chýb. Vlastne je ich toľko, že by mi zabralo hodne času, kým by som ich všetky spísal, ale spomeniem hlavne nesprávny tvar čísla 1 (nie je chyba Ondrových masiek, tie masky nie sú určené na slovenských Mezkov verzie E, ale na slovenské Gčka), Strhnutá farba na čírych dieloch, celkom nie úplne logicky umiestnená a hlavne nekompletná patina (celkom kačenka), chýbajúce hadice brzdového sytému a kopec ďalších. Odklápacia časť kokpitu je len položená, preto tá špára. Fotky uloadujem bez akýchkovek úprav, tiež v duchhu "hlavne rýchlo"

Vo výsledku som asi vzhľadom na čas spokojný, teraz sa už hlavne teším na niečo väčšie a v kľude.
M.