Tak tady je nejnovější přírůstek ve vytríně v podobě Joint Strike Fighter. Byla to jen taková oddechová stavba, natíral jsem štětcem, místy trochu kostrbatý a nějaký obtisky nevyšly Tak jen do mě
Přílohy
Filip ,,Filda'' Šlajer Ať žije štětečková galaxie!
No mě to přijde,že jsem od tebe viděl už hezčí modely.Ta barva se mi moc nelíbí.(na vrchu trochu moc lesklá na můj vkus-ale to je možná fotkou,ale hlavně takové "odřeniny" a "nerovnosti"tryska,hrany křídel,podvozek i ten přechod trup-výstupní tryska je takový "divný"). P.S:Je to třeba jen můj dojem,tak doufám,že jsem neurazil...
To je na dlouhý vyprávění, zaprví myslím, že spotřebuje moc barvy, zadruhý to mam v pokoji zakázaný a do sklepa se mi nechce, zatřetí na tak malej model mi přijde lepší štětec.
tak tu spotřebu si můžes klidne vyrusit, spotřeba barev klesá,to spíše stoupá spotřeba ředidel
myslím si že nebudes první ani poslední kdo bude mít pistoli jinde než v pokoji (taky mam kompík v garáži)
a to měřítko: práve že čím menší tím víc ta pistole je potřeba protože čím menší tím více jdou vidět tahy štetcem
další super prcek, jedinou větší výhradu mám ke vstupům vzduchu,tam je na tý první fotce barva nějaká kostrbatá,a pištol???,jednou zkusíš a neopustíš(tohle pravidlo platí na 95 procent,najdou se i divní jedinci)
To kostrbatý je hrana, kouskama bílá, kouskama kamuflážní Ale byla to jen taková rychlovka, oddechovka, teď si zkouším airbrush na Avii, viz rozestavěno
ja som tiez presiel relativne nedavno na pistol a uz by som to nevymenil za stetec, je to sice nieco upne ine ako stetcovanie a chce to trocha nervy na zaciatok ale ked sa to aspon trochu naucis tak uz to nebudes chciet menit spat....
Makam na - He 111 H6 Im Krieg ist die Wahrheit das erste Opfer