Díky kluci za info. Teď jsem to vyřešil samodo, ale příště si už něco pořídím. Martine určitě můžeš dát foto.
Já jsem tedy dobarvil interiér a nalepil na jednu polovinu trupu. Na suchu přiložil motorovou zástavbu a sedí luxusně. V křídle jsem tedy dodělal hydrauliku a nabarvil. Takže můžu vše zavřít.
Asi se spíš jedná o tvarové provedení krytu než ze by nepasoval. Neco tam rozporoval dotyčný že dle fotek maji Eduardi asi špatně tvar dvířek v zadní desce.
Tak to nevím o co se jedná, nic jsem nikde nečetl. Dneska jsem jen stihl slepit trup a křídlo a na sucho zkusit jestli sedí. Zatím teda sedí vše perfektně. V pohodě Martine, klidně se přidej se stavbou.
Tak ona ta cela cast v tomto mieste je diskutabilna, od otvorov pre nabojnice, mriezky vetrania... su jasne fotky kde to vidno aj bez vetracvich otvorov + vyrez na MK108 ale odopoved Eduardu na FB bola, ze oni pracuju s nepublikovanou fotkou od Japo a tomu prisposobili model. To ze tam je viac nezrovnalosti, jak ten spominany kryt v kokpite, zle umiestneny otvor na trupe - diera na dvihanie trupu ...to uz su len take drobnosti.
pomohol som si kompilaciou z Facebooku, rovnaky kryt bez vetracich otvorov vidno aj na WNr.332700 - Japo Bf109K str.27 alebo v linku masina uplne na pravo