Zasa raz, po dlhom čase, super den v Presove. Dakujeme organizatorom, stalo to za to. Dik aj za sadu poharov, prakticke ceny, hlavne ked som uvazoval kupit domov nove . A najviac za uprimnu detsku radost z vyhier. Za KPM Gelnica, Miro. Nasou cenou sme ocenili model Nashorn modelara z Polska.
Ďakujem všetkým,ktorí svojou aktivitou a prácou prispeli k tak úspešnešnej súťaži.Oceňujem,že sa podarilo pritiahnúť železničných modelárov a expozíciu lietajúcich halových modelov.Z mojho pohľadu...paráda.Do ďalších ročníkov prajem veľa zdaru!Vidíme sa v Gelnici.
Za všetkých organizátorov chcem poďakovať v prvom rade všetkým zúčastneným modelárom aj návštevníkom - robíme to v prvom rade pre Vás. Ďakujem tiež Klubu železničných modelárov Prešov za nakopnutie do znovuoživenia akcie ako aj za veľkú pomoc s organizáciou, RC modelárom a všetkým organizáciám a jednotlivcom zapojeným do exteriérových aj interiérových ukážok (ktoré z hlavy neviem vymenovať, keďže som väčšinu z nich pre iné povinnosti nevidel).