Já vím, není to celé aero ,ale jen asi 30 procent, ale já mam pořád takové poťapané nápady ,na Aukru jsem uviděl fotografii centroplánu jak ho převážejí a nemohl jsem si pomoct. MB 200 v licenci u nás vyrábělo nejen Aero ,ale i Avia, což fotka odpovídá té druhé továrně .Barvu trupu jsem dlouho spekuloval, od nějaké základovky ,po nějakou barvu po eloxování duralu, které se už ve světě jak jsem vygooglil v třicátých letech už umělo ,ale na jedné fotografii na netu z boku ,mi přijde ,že v trupu při převozu už byla namontována boční okna a po užití černobílé fotografie v nějakém programu na obarvení mi vyšla ve výsledku taková ta naše khaki(víc do zelena) i na příčce před kabinou, tak jsem to tak nějak štrejchnul ,v trupu jsem nechal šedou která byla standartní .Nýtování má být dvojité ,což já nedám. Jen se zmíním, co si pamatuji, ale už nevím, kde jsem to vyčetl, tak aero i Avia neměly stejný odstín čs. khaki.Podle mne ,až to smontují tak to ještě jednou asi sjednotí. Je to jen čistě moje "dedukce" tak se omlouvám jestli je to všechno jinak .Mám proste rád naší historii letectví ,kolikrát na úkor historické přesnosti modelu Přívěs je od nuly, auto praga RV od First to Fight,tož tak .
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
modelar81 píše:Vozík je fakt samodomo? Jinak tleskáč a palec hore
všem moc dekuji Přívěs postavený pomocí plastových profilu pouze podle dvou dostupných mi fotografií ,nic podobného jsem na netu nenašel, kolečka jsou od firmy 49 a jsou pro jinou stavebnici a jejich habakuk