Tentokrát jsem zabrousil do budoucnosti Luftwaffe. Model je od firmy Modelcollect snad z Číny v meřítku 1/48, postaveno za 4 dny na letním klubovém patláku. Jediným doplňkem jsou masky na kabinku.
Stavba byla bezproblémová.
Zdraví Tomáš z KPM Plzeň
hans dlouhán píše:Tvarově zajímavá obluda, pěkně postavená.Jen by mě zajímalo, jak pilot viděl dopředu.
Parádní kamufláž.
Jarda Matt píše:Pufo,
barvy mi skutečně nevadí , jsme v Luft. 46 .
Mj. pokud by jste četl správně,či si mnou napsané správně přeložil, tak jsem nenapsal že mi kříže vadí ale "že mě tahají za očí " což je naprosto něco jiného !!!.............budiž pro Vás omluvou že nehovoříte jazykem našeho kmene a mírné rozdíly nemusíte vnímat.
Evidentně si pletete vjem/dojem s vadí. (většina má.......třeba u auta oblíbenou barvu,řeknete že mu ostatní barvy vadí ???)
Vyjádřil jsem názor na věc z celku které na mě určitým způsobem, určitým zrakovým vjemem působí (což neznamená že mi vadí), to je špatně ? To se podle Vás nesmí ?
Pokud nezvládáte základní věc, že jiní mohou mít na stejnou věc jiný pohled,ze stejné věci mít jiný dojem (o názoru nemluvě) tak je mi líto, jsme v diskusním fóru tak to asi budete muset zkousnout![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků