Spitfire Mk.Vc trop, EP813, Lt. Haskins/Lt. Curtis, 2nd FS, 52nd FG, Palermo, Sicílie, 1943 je další kousek ze skupinové stavby tohoto legendárního stíhače. Stavěn z Overtreesu s darovanými obtisky (díky Víťo ) a takřka bez doplňků. Jen plechové pásy jsou nutností. Buďte zdrávi
Naposledy upravil JimiX dne 25 črc 2023, 08:05, celkově upraveno 1
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
Díky pánové Mariane, no já ty kola zaprášil. Takovým světlým pigmentem, který mi připadal nejblíže prachu z písku, ale jaksi to na fotkách zaniklo. Je to vidět na fotce zespodu. No, ještě to zreviduju, ale ve virtíně to je stejně jedno
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Díky moc pánové Ty kolečka už na fotce nevyřeším a v reálu je mám zaprášené světlým pigmentem. Myslel jsem , že je to na Sicilské podmínky tak akorát. No, fotky mě snahu smazaly. Doražte na výstavu do Křenovic 04.11.2023. Tímto všechny zvu a výstavu brzy ohlásím i zde v patřičné sekci. Pokud mě tedy nespadne do kanálu, nebo mi s ním synové nepodniknou nějakou leteckou bitvu s výsledkem "ztracen v boji", tak bude na výstavě k vidění...
Pekný je, dovolím si len upozorniť, že identifikačné svetlo na centropláne by malo byť do oranžova. Na fotke som označil medzeru v spoji, ktorú treba tmeliť..
Přílohy
IMG_20230722_104730_20230724092724724.jpg (26.29 KiB) Zobrazeno 5632 krát