Milan i happy...davam sem model A5M2b, ktory splna odpoved na Vase otazky ohladne camo, farieb a pod. Dufam, ze to nebude vadit autorovi modelu L. Kerekovi, ked to sem zavesim...
kde jsem rozepisoval pouziti barev na Claudy, vcetne detailu.
To Happy: co se tyce Vasi masiny, videl bych to blede. Jak odstiny, ale hlavne na A5M2b Late i A5M4 (HB uvadi nekmpletni nazev A5M2) nebyla pouzita 2 barevna kamuflaz shora. Pouze nektere bojove a cvicne masiny dostaly po r. 1942 kamo zelenou shora a sedo vespod.
DEAD
DEAD Spl Lbc / Profesionalni vytacec a permanentni prndal
Upravene kolesa z Bf109G-10.Zbruseny dezen a splosteny disk + doplneny stred.Povodne som mal pripravene kolesa z A6M Zeke ale zdali sa mi prilis male.Tieto budu tak akurat. PS:Podobnost s dostickou hansap cisto nahodna.
Vážení kolegové, chci vás požádat o pomoc s podklady na přídavné nádrže používané na A6M všech verzí. Tzn. od klasických podtrupových kovových ze začátku války až po dřevěné na A6M5. Speciálně by mě zajímaly nádrže podkřídelní. Fotografických podkladů na to moc není, o výkresových ani nemluvě ... Podívejte se prosím do svých rozsáhlých archivů a podělte se! Případným přispěvovatelům nabízím následný 3D tisk nádrží zhotovený podle jejich kvalitních podkladů ...
Jenom orientačně posílám fotky, které by mě zajimaly - prostě detaily, kterých se dá chytit při "výrobě" 3D modelu: