Díky kluci Je to druhý kousek, takže jde už vše rychleji. Plechy na chladiče jsem zase trochu upravil, ale jinak vše pasuje jak má. Prostřední část kabinky jsem zamaskoval tak, aby mi uprostřed neměl rámování. Za chvilku surf a večer barva.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Nemůžu si pomoct, ale ta žluta oproti zbytku vypadá jak čerstvý nástřik a je opravdu vyloženě kačenkovitě jednolitá. Aspoň mě se tam jeví jak pěst na oku.
Roberte, krásná kamufláž Řešil jsi nějak přetmelením a opravou nýtů ty propadlinky, které jsou v koncových obloucích křídel nahoře i dole? Já je tam mám teda všude, i když s nestejnou intenzitou. Byly ve stejném místě i u Avií 199.
Marina Veneta čekatel a obdivovatel Na stole:P-40, He-162, Mosquito Hotovo: P-40 Kittyhawk Mk.III, Bf 109F-2 KPM Apolo Kopřivnice http://apolo.koprivnice.org/index.htm
Pokračoval jsem s vošem a oleji. Nalepil jsem si přední podvozkové nohy a ostruhu. Teď přijde na řadu nějaká patina a dolepím zbytek drobných dílů. Jirko to co zmiňuješ vůbec neřeším. všiml jsem si taky že tam jsou takové malé propadliny, ale jdou vidět v jednom úhlu pod světlem. Já to tak teda mám i u Avii. Po nastříkaní závěrečného matného laku zmizí i jakýkoliv náznak těch drobných propadlin.