Alfe, to je obrovská obluda. Je to nádherné letadlo a moc pěkný model. Povedl se ti. Díky za informace ke kokpitu od Reskitu, až se budu vztekat, že to nepasuje, vzpomenu si na tebe, žes mi to říkal.
Máš to pěkně čistě postavené.Jen ta kopule před kokpitem, to si Hobby Boss vymyslel.Když jsem to stavěl, tak jsem podle návodu přilepil šest závěsníků .A až jsem podvešoval výzbroj, tak dle fotek jsem zjistil že verze F-111e měla jen čtyři.
No já jsem nad tou boulí taky váhal, nakonec jsem našel tuhle fotku tak jsem ji tam dal. Nevím ale zase jestli jde o tu správnou mašinu. Dva závěsníky jsem vyhodil, takové detaily HB vůbec neřeší .
Přílohy
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Tak ono u tohoto éra je dobré si dávat pozor nejen na počet závěsníků u jednotlivých verzí, ale také na to, co "na nich může viset". Například verze E neměla dostatečné vybavení pro používání přesně naváděné munice. Tuto schopnost získala až verze F. Je to vidět třeba na akcích v Zálivu, kde "Éčka" používala klasické bomby Mk.82 nebo Mk.84, ale "Efka" chytrou munici nejčastěji zaměřovanou laserem.