Ta směrovka je super. Každá strana jinak hustá Na hřbetu ty hady ale zkrať. Takovou čáru bez přerušení by žádnej nestříkal. Spíš bych to viděl na 2-3 smyčky, deme tomu někde výš propojený zase jinou čárou nebo obloukem.
Jsem rád, že to tu zase žije, jen ty fotky jsou opravdu pouze informativní. Nechceš to cvaknout něčím lepším než 3310? Já si na G-6 hraju s oleji, tak zatím není moc co fotit.
Rád blejsknu nečím kvalitnějším, ale až bude lepší světlo. Tedy zítra neb blesk používat nechcu, dělá stíny atd. A omlouvám se za tu hrůzu., ale lepší neco než nic.
Sem byl zvedav jak bude krýt a vypadá to dobře. Světlo už je docela mizerné.
Klub plastikových modelářů Uherské Hradiště Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, F6F-3 Eduard, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
Jak sem slíbil, něco sem nafotil. Světlo stále nic moc a samo foťák si barvy upravuje dle sebe.
Modré fleky nahoře - zkoušel sem jak bude krýt a za mne v pohodě. Taky jak moc musím foukat nakolmo na hady suché plastelíny aby přechody barev nebyly moc velké.
Klub plastikových modelářů Uherské Hradiště Rozpracováno, 1/48: X-15 Special Hobby, F6F-3 Eduard, Su-22M4 KP, MiG-23ML Edu
Jakou máš zvolenou kamufláž? Dej si pozor na průchodky antény na trupu. Dragon tam má kvůli zjednodušení půlkulatý obdélník ale ve skutečnosti tam byla jen kulatá krytka z plexiskla jako izolace a snad na jednom jediném junkersu jsem ji viděl nezastříkanou kamuflážní barvou.
Děkuji za uporornění. Nějak ně nelezlo do gebule tam mít okénka. Pak ně napadlo, že tudy leze anténa AS a jsou to izolátory. Je ještě čas opravit. Ve spodní straně trupu budu ještě dodělávat rámovou anténu. to ale až na hotovém. Já se znám, udělat to fčíl fšecky bych polámal. Napadlo mne udělat držáky z jiného materiálu, ale na tak mrňavé kurvítka mám paprče moc hrubé. No nejak to vymyslím. Kamo - Malta , imatrikulačka 3Z- AC
Pokračuju dále. Opraveny izolátory, zabroušeny do kulatého tvaru. Mezitím sem začal další 3 projekty neb mne začíná tlačit čas. Jedná se o C- 205, L-13 Blaník a F-80. Nicméně kamo zelených nastříkano, opraveno a začal sem sázet modré fleky.
Rozpracovaný stav. Pořádek na stole se bude dělat až bude mašinka zakamuflovaná jako celek.