Alfred Riedel píše:A já měl pocit, že to všichni pochopili, že tohle je téma, kde se probírají modely Special Hobby a ne téma, kde se připomínkuje Thůd.![]()
Ale asi ne, někdo má bohaté rodiče, dlouhé vedení nebo já nevím co ještě. Pepo, máš nějaký dotaz k modelům SH, k setům CMK apod? Zeptej se, já mám dneska svatou trpělivost.
Jarek S. píše:Jestli je ta svatá trpělivost, tak jak to vidite s Fw 187 1/72 ?![]()
Marcel Nový píše: Ahoj Fredy, nebudu tu trpělivost zkoušet otázkou na Biz... no Ty víšAle zeptám se na Battle, postupujete?
Alfred Riedel píše:Nechal bych překonstruovat drobné díly a napřes rok ho můžeme vrátit do nabídky.
Alfred Riedel píše:Jarek S. píše:Jestli je ta svatá trpělivost, tak jak to vidite s Fw 187 1/72 ?![]()
Nechal bych překonstruovat drobné díly a napřes rok ho můžeme vrátit do nabídky.
Myro píše:Gratulujem k maturite, u nás sa teraz riešili ešte len prijímačky na strednú (minimálne 1x úspešné)![]()
Na Fw 187 a Battle sa už pýtali iní, Junkers W.34 a nejaké iné veci viem, že chystáte a na všetko sa teším, ale využijem svätú trpezlivosť a opýtam sa na možnosti návratu 1/72 Lockheed 10 Electra (ideálne aj holandský s vežou). Ten by ma potešil.![]()
A čo tak 1/72 Taliani Fiat CR.25, Romeo Ro-57, Breda 65 alebo Breda 88? Nemusí byť hneď, stačí vedieť, že postupne by mohli byť. Nech si aj peňaženka oddýchne.
Karel Pilát píše:Alfred Riedel píše:Jarek S. píše:Jestli je ta svatá trpělivost, tak jak to vidite s Fw 187 1/72 ?![]()
Nechal bych překonstruovat drobné díly a napřes rok ho můžeme vrátit do nabídky.
To tedy musím napsat, že jsem doufal v předělání celého modelu. Jeden je tu celkem pěkně postavený v Galerii, ale když fotky tvaru modelu porovnám s fotografiemi předlohy, je tam špatně skoro všechno. Drobné díly to nezachrání. Bohužel.
Alfred Riedel píše:Kubouš píše:Což taková P-36/H.75 Hawk v 1/72, byl by to reálnější projekt?
Rozhodně
Alfred Riedel píše:Má dobrá nálada se odvíjí od toho, že junior odmaturoval, dnes.
Zdeněk_Fabík píše:Ty kráso, jako by to bylo předloni, jak mám živě před očima,soutěž na Luzi, kde nosíš kluka v sedačce, když jdete ven na výlet. Velká gratulace, Fredy.
Karel Pilát píše:Je to 1/72, model zde:
viewtopic.php?f=6&t=46796&hilit=187
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků