Parádní Roberte Jestli ještě není pozdě, tak ta stříbrná krabička zevnitř zasklení kapitána ( kulový kompas ), by měla být černá a ta kulička lesklá-sklo. A ještě ty červené kuličky pák, co vykukují nalevo vedle páky kolektivu, by měly být černé, občas byly i stříbrné, jsou to páky samostatného ovládání motorů. Červené jsou pouze ty páky za kolektivem, ty máš správně- stop kohouty přívodu paliva do motorů.
Jo a dobarvi detaily na tom středním panelu pod palubkou a na to pravém šikmém vedle něj. Slíbil jsi mi to
Tomáši, vše je opraveno jak jsi napsal. Dnes jsem pokročil s nýty, jde to dobře. Občas se mi zdá, že je obtisk zbytečně velký. S tím je spojeno riziko zničení obtisku. Tak jsem si je rozporcoval. Vyfotil jsem jeden příklad. Je to zrovna obtisk kolem bočních dveří, který je největší.
On ten obtisk není větší. Problém je spíš v tom že po odlepení a následném přenesení na podklad a nedej buh při rychlém přilnutí k podkladu se má tendenci natahovat ,což je dáno tenkostí laku. A pro dobré přilnutí se mi osvědčila modrá vodička Gunze. Ale treba rohy u křídel a výztuhy okolo nosníků výzbroje jsem musel podkápnout vteřinovkou.
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Super rozfocený postup, upravoval (přerýval apod...) jsi nějak povrch před nanášením nýtů...?
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.