[url=20933939_10203643802013100_702260371489961673_o.jpg[/url]
Merhaut.L píše:Borci díky za fotky.. kdyby někdo měl ještě věže korby bylo by to super![]()
Tahle stavím úplně poprvé,vždy jsem lepil model podle plánku takže takový krabicový model
![]()
Merhaut.L píše:Borci díky za fotky.. kdyby někdo měl ještě věže korby bylo by to super![]()
Tahle stavím úplně poprvé,vždy jsem lepil model podle plánku takže takový krabicový model
![]()
Lahita Imrich píše:Keď sa už krútime okolo kolies pre T-55 ja osobne tie od Takomu aj Tamyie nahrádzam kolesami od MiniArtu. Okrem toho, že to v oboch prípadoch nie je problém z ich zámenou, u Takomu je to tak trochu nutnosť, ak chce mať modelár 55ku čo najviac v zhode so vzorom. Takomákom sa totiž nepodarilo trafiť sa do rozmeru, yyznačeného na fotke
Merhaut.L píše:Já ten rozdíl taky moc nenašel a tak jsem použíl kole od Takomu...
janky píše:Zeptám se, tohle jsou ty správný kola na Kladivo?
Nějak se mi nedaří najít rozdíl mezi early a těmihle.
Honza Marek píše:Doufám, že ano, protože jsem si je taky pořídil. Rozdíl by měl být v hnacích kolech a v prvním páru pojezdovych kol. Ty mají o něco větší "klobouček " na ose kola. Snad to nepíšu jak vemeno, když tak mě někdo opravte.
.Lahita Imrich píše:janky píše:Zeptám se, tohle jsou ty správný kola na Kladivo?
Nějak se mi nedaří najít rozdíl mezi early a těmihle.
ÁnoHonza Marek píše:Doufám, že ano, protože jsem si je taky pořídil. Rozdíl by měl být v hnacích kolech a v prvním páru pojezdovych kol. Ty mají o něco větší "klobouček " na ose kola. Snad to nepíšu jak vemeno, když tak mě někdo opravte.
Správne + hnacie kolesá boli rozdielne podľa použitého typu pásu. Najprv boli používané pásy OMŠ, ktoré nahradil typ RMŠ. To je aj prípad našich T-55.
Ešte upozorním autora stavby, že podľa tejto fotky má pásy nahodené naopak
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků