Díky, zrovna ty pedály jsem použil resinové od Yamamoto parts. Sice to má R5 schované pod tou karbonovou podnožkou, ale takto tam alespoň něco je a bylo to "skoro" bez práce
Dnes kumulativní update na více frontách Zalakováno 2K, myslím, že lak se mi docela povedlo nanést bez velkého bordelu. Upravené zadní křídlo na leptaných samodomo nožkách, sedačky (šofér předělaná tamiyácká, mitfára upravená z 3D tisku) - opravdu má být každá jiná. Skla byla upravena, vybroušena (původní barva moc nechtěla pustit) a vyleštěna, s pomocí vyřezaných masek fouknuté rámy. Zbývají dekály na okna, nabarvit světla, vybrousit a vyleštit kastli, pár blbostí do interiéru, pásy, stříknout brzdy, kola, gumy, rezervu, ochranné kryty prahů... No.. finiš se pomalu blíží, ale i tak je co dělat
Díky, Jordy Většina interiéru je seskládaná, doplnil jsem řadu blbostí - např. síťku na přední SPZ, nějaké "pěnové" omotávky na kleci, drátky, kabely, tlačítka a další. 4as vrhnout se na kola, usadit rezervu a teprve pak dodělám pásy a sítě na helmy