Já už myslel, že ses Dane dočista ztratil,je fajn, že jsi zpět To nevadí, každopádně děkuji za snahu . Ten základ na něm mám a přeci nebudu řešit každý šroubek .A... osobně v té stavbě nevidím nic mimořádného, jsou tady větší borci
Chyt jsem nějakej ,vtipnej, moribundus, kdy mi postupně odešel hlas, v očích nějakej sajrajt a navíc jsem neslyšel na jedno ucho, takže jsem si to všechno užil naráz a letos už snad bude klid. Teď už vydržim koukat přes druhý oči i půl hodiny, tak něco málo přihodim. Závěsníky budou prázdný a vzhledem k tomu, co nám stavebnice nabízí, trochu upravit chtěli, no. Teď už snad dám konečně dohromady ten trup, poladím ještě ten přilepenej čelní štítek a příště už snad bude sestykováno
Trup je v kupě, drobet jsem upravil ,peří, pár nýtů a panty, je to hned koukatelnější, drobet dobrušování tam je, tak teď opravit rytí a příště už to snad bude fakt spojený Chtělo by to tak týden v kuse na tom dělat, ty chvilky, co si k tomu člověk sedne, to moc neposouvají. Njn, třeba bude líp
Neboj Davide, skalpelem se toho už ani nedotknu .Teda, myslím Kvůli místu ho stejně musím dělat ,připaženýho, takže na spoilery se nedostalo. Už tak je tam řezání habaděj...Ne, že by byla lakovna za dveřmi, ale vidět už na ní je. Pravda, při mé rychlosti, tak červen
Postup nestojí skoro ani za řeč,dobrušování a dorývání mě demotivovalo, ale vyhodil jsem z ocasu ještě ty výmetnice, takže skalpel přeci jen použit No, alespoň jsem si při těch velikonocích zmaloval vejce