Konečně pořádný éro Mirku ( myslím Kutova Huroše )
Toho fina jsi stříkal jakýma barvama ? Já dělal HC-458 Mr. Paint a ten kontrast mezi hnědou a zelenou mám tak poloviční
Petr
Petr - Mikwosh píše:Ten Kut je prima(taky na něj jednou dojde). Toho fina bych si rád jednou taky postavil, jen nemá mít zrovna tento plátěné křídlo?
Petr Tomančák píše:Konečně pořádný éro Mirku ( myslím Kutova Huroše )
Toho fina jsi stříkal jakýma barvama ? Já dělal HC-458 Mr. Paint a ten kontrast mezi hnědou a zelenou mám tak poloviční
Petr
Petr Tomančák píše:Konečně pořádný éro Mirku ( myslím Kutova Huroše )
Petr
Petr - Mikwosh píše:Ten Kut je prima(taky na něj jednou dojde). Toho fina bych si rád jednou taky postavil, jen nemá mít zrovna tento plátěné křídlo?
Petr Tomančák píše:Tak podle pana Pentti Manninena by to mělo být s finskými Hurry takto
HC-451 fabric
HC-452 metal
HC-453 metal
HC-454 fabric / metal
HC-455 fabric
HC-456 fabric / metal
HC-457 metal
HC-458 metal
HC-459 metal
HC-460 metal
HC-461 ?
HC-462 fabric
Tak nevím. Zpočátku mi přišlo, že většina Hurošů dodaných do Finska mělo plátěná křídla
Petr
benito píše:Na Kutova černého Hurricana se před nějakou dobou objevila nová fotka - možná už na fóru byla, nevím.
Petr - Mikwosh píše:Díky chlapi za ten koment k Finům. U té šestky znám fotku, kde před ním stojí snad celá jednotka a křídlo nelze rozeznat. Čert aby se v tom vyznal
To Petr Tomančák: 454 a 456 fabric/metal - co tím pan Minninen chce říct- že nse to neví nebo, že to bylo nejdřív plátěné a při opravě bylo vyměněno za kov??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 162 návštevníků