Zdravím.Zabrousil jsem do tohodle kitu.Bude to na hodně dlouho Při podvozku mi hodně pomohla tato stavba https://www.britmodeller.com/forums/ind ... raftwagen/ .Zatím jsem upravil hnací kola,aby dobře seděly pásy a ještě zkusím nějak zatmelit ty drážky,které tyhle stroje neměly...Motoru jsem moc nedal,půjde vidět jen trochu vany.
Zdravím,tak trocha postupu.Odřezal jsem z rámu všechny zámky na zacvaknuti korby,protože mi s nima ideálně nesedělo napojení kabiny k nádstavbně...nebyla to nějak velká mezera a ve finále by to zakryla ta bouda kabiny,ale to mě napadlo až potom Jinak některé tam byly zbytečně pro jinou verzi.Zatmelil jsem drážky na hnacich kolech,tak jak to měl originál.Ještě tam bude něco broušení...ty lepty kolem středu kol nejsou moc velka hitparáda.Nedařilo se mi je úplně pěkně do kulata ohnout.Trumpetyr má ty plechy docela hrubé.Práce s nima nic moc.
Čus, zajímavý kousek, držím palce...ty lepty bych ze středů ale sundal, očistil a zkusil znovu - žehni si je trochu nad plamenem, třeba ten kov změkne....a válej to na podložce něčím kulatým...pak to by mohlo vyjít
Zdravím.tak jsem opravil ty plechy na kolech,dle rad kolegy a je to o hodně lepší Dělal jsem povrchovku na rámu,podbězích a spodku plošiny.Koukám na fotky že to bude chtit ještě asi místama poladit...pak už chybí jen náhradní kolo a nadrž a můžu to dát do hromady.Pásy a kola až potom
Zdravím,podařilo se mi trochu postoupit s tímto modelem Dal jsem dokupy podsestavy,kola a pásy.Obtisky na pulubní na desku se mi většinou rozpadly,tak jsem ty štítky a budíky nějak domaloval ručně..Přední kola jsou od DEF models.Z fotek na mě vykoukly ještě nějaké anomálie,tak to pořeším Chyby tam jsou,ale chci se vrátit k modelům,nějak po deseti letech,tak se to aspon pokusím nějak koukatelně dodělat Kabina a kapota jsou jen zkušebně nasazeny
Zdravím, tak hlásím zase trochu postupu.Dal jsem dohromady flak.Lauf je od Aberu a plechy ze stavebnice,plus pár plíšků a drátků co jsem odkoukal z fotek.Pájel jsem to normálmí pistolovou trafopájkou,což nebylo moc idaální,ale nějak se to nakonec podařilo Na jednom plechu je patrná mezirka v horním rohu.Jsem si to špatně slícovaval...Tak jsem to zalil vteřinakem a zabrousil..Takže tak zatím Kvalita fotek nic moc,za to omlouvám.Je to jen narychlo mobilem...
Zdravím,tak se mi podařilo model dostat do barvy Vozidlo je jen v základu a příště se tu žlutou pokusím nějak zesvětli a rozbít...Na flaku a lafetě jsem už pomalu začal s nějakou patinou Chyb je tam určitě dost...Největší byla asi vysoko nalepena přepážka mezi motorem a kabinou,kdy jsem pak měl mezeru mezi podlahou a blatníkem a musel tmelit.Tak doufám,že už to nebude dlouho trvat a model dorazím
Zdravím a děkuji Rudovlasi za chválu Hady momentálně určitě neplánuji,protože si na ně netroufám Nechám to jen v dunkelgelb.Pokoušel jsem se o zesvětleni středu a ploch a mám s toho trochu rozporuplné pocity...Nejvíc mi přijde,že jsem to asi přehnal s výraznosti a obcas mi to i ujelo Rady,nebo tipy jak upravit,či předělat uvítám