Jmenuji se Antonín Ušelík
Rozestavěné Musashi 1/350 + diorama
Prince of Wales 1/350 + Ponthos + to co udělá maestro Milan
Rozestavěné Musashi 1/350 + diorama
Prince of Wales 1/350 + Ponthos + to co udělá maestro Milan
jancech píše:Ahoj
takže, eh jak začít...no jsem amatér a bez jemné motoriky![]()
takže tak vypadají mé nynější modely
....takže to byl můj úvod a teď:
-jsem rád že jsem konečně někde objevil fota ze stavby, neboť jí (fóbii) stavím taky...teda snažím se....
-právě polepuju kastly a musím říct, že ty obtisky jsou docela dost nepřesné...měl jsi to taky? upravoval jsi to nějak? (pokud jo tak jak to děláš? )
-stavěl jsem model fiesty s2000 a mimo to že to byl první kus s polepem (který dopadl strašně, fábka je druhý kus s pro mě ,,složitým" polepem kvůli nanášení obtisků na oble části jako jsou blatníky, rám dveří-nahoře...) tak tam to bylo docela ok ty polepy....
-jak si se popral s tím polepem zadních blatníků?já stím docela bojuju se srovnáním a zalomením polepu do ,,podběhu"
-dále musím ale zase říct, že ty polepy jsou jakoby pevnější než co jsem dělal s tamiya modelama.....tam se prostě během chviličky začli při manipulaci trhat....tady zase i po nějaké době ikdyž to není úplně zaschlé a já do polepu drbnu tak pořád to mé zacházení vydrží :d ....aspoň zatím![]()
a závěrem, když už to tu máš ty, můžu sem tam něco napsat aj já ke stavbě?? (ale jakožto totální modelářský analfabetžádný profík
pokud to chceš mít jako svoji ,,knihu" stavby tak oukej neurazím se nebo tak něco
spíš to beru z praktického hlediska pro ostatní budoucí začínající modeláře jako jsem já
....vždycky mě jebe hledání jedné věci pod dvaceti tématama a v každém se dozvím něco....)
jejíž sem si vylil srdíčko![]()
![]()
...no tak držím palce a prosím foť všechno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků