Dušan Gabriš
pilot22 píše:... Ale uverím až uvidím. Že by sme dali duel?Doma sa mi válajú ešte dvaja čmeliaci
Al CZ píše:Bude jaro postavím si Čmeláka . Je malej, hezkej, roztomilej a nezabíjí lidi. Tak zatím
Zdeněk_Fabík píše:Pokud je to určeno pro zdejšího grafomana, je to zcela zbytečné.
Je to troll, ne modelář.
Al CZ píše:Hele pánové, račte klidnit hormon. Jistě, neumím - ano neumím - skvěle nabarvit kusy plastu - a udělat z polystyrenu kov, a z plastového letadélka, umělecké dílo, které obsáhne "ducha předlohy" .. Neumím - a přiznám to - protože opakuji se - MODELAŘINA JE ŘEMESLO. Na druhou stranu, umím jiné věci. Ale jak si vůbec můžete dovolit mi nadávat do "pěkných blbů" ? To, že nelepím a sotva kdy budu lepit modely na Boží úrovni, ze mne rozhodně nedělá blba. Ano, možná jsem pošetilý, tím, že jsem si kupoval další a další krabice, prostě jen tak, pro radost a aby "obchodníci měli co jíst a prodejci co vyrábět". Ale jediné, co trpělo, byla moje peněženka...
Zrovna od pana Szwarce mě tohle označení mrzí, protože jeho práci obdivuji...
Čmeláka si střihnu, ale závodit se mi nechce, protože to zase bude "cesta trnitá" ale pokud bude na konci Čmelák, tak to bude fajn.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků