Blbě furt po mně někdo něco chce Ale teď vážně o výkendu nebyl čas,rekonstrujeme kotec pro nového rafana,takže sem se k tomu dostal až dnes a dolaďuji figurky před barvením.
pro doktora: a co takhle dnem vzhůru s pěknou dírou v laminátu po RPG
úplně mám před vočima zaparkovanou lodičku a amíky sklízející vietnamskou úrodu konopí na břehu, cpou ho do pytlů a skládaj na loďku... a popiska u dioramka bude Preparation to áftrpárty
Tohle sou od Hobyfanu.Od Verlidenu nestojej za nic,tak z nouze,kde nebudou moc vydět.
Ještě se omlouvám,momentálně nemám k dyspozici foťák,alePBR sepomalu blíží ke konci,zatím na stojánek
je parádní. jen si nemůžu odpustit rýpnutí. chtělo to trošku zjemnit detaily a jen tak mimochodem, teď ti vrátím ty sudy u zadní 50ky! na přední palubě si nyvybrousil díry na odtok vody, s takovou by tam měl brzo brouzdaliště a určitě bych ho omlátil. byl to laminát tak odřeniny bílou
Ten odtok beru,bohužel,nějak nemám detail. Co se týče odřenin,volil sem kompromis lechce šedé už si představuju jak někteří kroutí hlavou nad odřeninami bílou.
Ještě připomínka zas tak celý zlaminátu nebyl A na můj vkus je omlácený až dost,počkejsi až uvidíš na vlastní oči. Co se týče detailú dělám co umím,jinak připomínky beru a možná se polepším
No v garážích byli dva jeden v diu,jakého si poláka a na stojánku,můj.
No ty odtoky bych mohl dodělat to zas takový problém možná nebude.
Člověk taky nemůže vědět všechno.
A kdo chce psa bíti, vždy si hůl najde. Každopádně každý postřeh dobrý.
O výkendu bych mohl snad dodat konečně taky nějaké fota.