Poslední letošní dokončený model, který se mi povedlo dodělat těsně před Štědrým dnem. Fulmarem NF Mk.II se mi podařilo zkompletovat v mé FAA sbírce celou řadu Fulmarů. Zatímco Mk.I a Mk.II jsem stavěl od SH, ve snaze o jednodušší a rychlejší stavbu i za cenu menší detailnosti, jsem tentokrát sáhnul po stavebnici AZ models, což je zřejmě přebal Visty. Není úplně jednoduché obě stavebnice srovnat, pokud by o to měl někdo zájem, tak se o to můžu pokusit. Z doplňků jsem použil masky od Montexu, pásy od Eduardu, a dále některé věcí z modelu od SH, a to zejména kompletní obtisky, sloupky pro antény a anténu na trup. Zatímco obtisky od AZ jsou nic moc, od SH jsou perfektní a tentokrát krásně sedly do spár, aniž bych použil nějakou vodičku. Barveno, jak je mým zvykem, štětcem syntetickými barvičkami Humbrol (165/30), stříkací akrylové laky ve spreji Vallejo, finálně ještě přetřeno štětcem syntetickým matným lakem Revell a přejeto houbičkou na nádobí. Do spár akrylový wash Vallejo dark grey, na odřeniny stříbrná Progresso pastelka a pigmenty na očouzení a pneumatiky. Snad se bude líbit, jinak všem modelářům zde na Modelfóru přeji bohatého a pohodového Ježíška a pěkné nové modely pod stromečkem.