Messerchmitt Bf 110 F-2 LN+FR 10.Z Staffel/ZG.5 zima 1942-43 model Eduard 1/48 masky OMASK - díky Ondro, super práce detaily a stavební úpravy zde viewtopic.php?f=57&t=141128&start=435
Tahle 110 se mi líbila o kousek víc než ta s parožím na čumáku. Opět krásná práce. (I když hadry na modely nepatří, zvlášť když tvrdíš, že pod plochou nemáš žádný průser)
Pekne F-ko s peknou patinou uz ked si tam dal tu handru, mohol si aspon taku malu podlozku dorobit, myslim, ze by si to model zasluzil.
Inak drobna chyba(aj na druhom Fku to mas) - zvod anteny bol vedeny do pravej casti na trupe a nie na lavo ako mas ty. Lava strana sa pouzivala len u rannych verzii so starsim typom radiovybevaina FuG III. Od zavedenia FuG X uz ostala len antena a zvod na pravej strane.
Podla fotky co si dal ti trochu usla pozicia krizu na spodnej casti kridla - mal by byt az pri zavesnikoch.
Pokud se tedy zabýváme těmi drobnými nuancemi, aby případní ostatní stavitelé nedělali stejné chyby, pak by měly být pozičky na křídle staršího typu (ne tyhle velké) a pitotka uchycená ze spodu křídla. Takhle to měly Géčka.
Jurko super kousek taky se mi líbí o fous víc než ten s parožím...plachta není špatná, možná by chtěla trochu víc zmačkat okolo krytu u vrtule...ale jinak paráda
Kluci dík, ty kříže že spoda sem si pravda nepohlidal. A ten svod antény, ten mě trkl hned, co sem ho spojil s nataženou anténou od sloupku k SOP. Už sem to tak necha Ale tohle sou jen drobnosti.