"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
ani ja. Musim asi pozriet do nejakeho vlakna kde sa pise ako nahravat obrazky. Lebo cez pridavanie priloh to berie len 500kB , mobil robi 5 MB forky , to mi zozrat nechce. A ked uploadnem obrazok na https://imagebb.com tak to nezobrazi... ja neviem ....
Cez pridávanie príloh je tá správna možnosť - ale treba fotky dostať pod tých 500kB.
Ja osobne si fotky sťahujem z mobilu do PC a tam upravím veľkosť a iné parametre, ale určite sa dá resize/resample urobiť aj priamo v mobile. Jedna z možností bola spomenutá tu: viewtopic.php?p=2361192#p2361192
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
Já tehdy také stavěl tuto mašinu, tak ještě doplňuji, aby ses při umisťování žlutých trojúhelníčků neřídil schématem popisek! Tenhle letoun měl oba na pravé straně trupu POD krytkami. Správně je to vidět na barevném bokoryse.