Víš Thude, pozitivní nýtování v místech lepených spojů tě rozhodně těšit nebude. Takže ta ultimátnost se projeví max v krabici, ale modelářsky přívětivé to nebude.
Ve finále jsem za řešení Mi-24 Zvezdí plast+ Edí nýty rád a vidím v tom plno výhod. Protože broušení spoje mezi nýty, leštění plastu a opravování poškozených nýtů zabere podle mě víc času než slepit, zabrousit vyleštit a na "rovný" povrch nanést nýty. Ano peníze to stojí a dnes stejně jako dřív platí time is money.
V jiném vlákně brečíš jak ti nejde "povrchovka" (tvůj výraz) a že výsledky nedosahují tvých požadavků. Jsem zvědav jakou čistotu stavby dosáhneš s tímto modelem a jak ti pak půjde barvení a jaký bude výsledek.
Osobně si myslím, že Zvezda bude přesnější, ale moc jich postavených neuvidíme.
Kauza Annetra a jeho Mi-8. Holt sázka na špatné koně. Firmu AMK potopil Tomcat plný chyb. Jestli má AMK dluhy nebo dokonce krachla tak se formy blbě získávají zpět. Musíme si přiznat, že tento model už asi jen tak neuvidíme a pokud ano, tak až se uklidní vlny po novinkách Zvezda a Trumpeter.
Jo a co to zkratka LE Eduard? Na tvoje texty aby měl člověk slovník bo do hlavy ti nevidíme.