Za jihlavskou výpravu velká spokojenost - velká úroveň vystavených modelů, velká koncentrace kamarádů, pro nás nový výrobce s geniálním sortimentem, setkání s člověkem, který by nám do budoucna mohl velmi pomoci a v neposlední řadě excelentní martinská husa - co dodat - geniální sobota
Jediné drobné mínus, které nespadá v žádném případě na vrub pořadatelů - přišlo mi méně modelů než jiné ročníky, ale možná to byl optický klam, nemám je spočítané.
Děkujeme Vám za účast na 30. Českotřebovském Vehiklu. Na stolech se sešlo celkem 359 soutěžních modelů, plus modely v SIGu Československého letectva a klubové výstavky nizozemského TWENOT klubu. Co nás hodně potěšilo, byla účast v kategoriích žáků do 13 let. Po dlouhé době zde bylo dost modelů na to, abychom je skutečně hodnotili. O to hezčí pocit jsme měli, když jsme je mohli za jejich práce ocenit krásnými cenami od firem Ravensburger, Eduard Model Accessories a CZ LOKO. Přejeme jim, aby jim modelářské nadšení vydrželo! V neposlední řadě bych rád poděkoval i dalším partnerům a sponzorům - Městu Česká Třebová, květinářství Kaktus, Art scale, Restauraci, kavárně Eva, Restauraci a pivovaru Faltus Česká Třebová a samozřejmě nesmím zapomenout na Střední školu technickou a dopravní Gustava Habrmana Česká Třebová, bez jejichž prostor si už celou soutěž ani neumíme představit.
Doufáme, že nás budete navštěvovat i dalších 30 let
Děkuji za příjemně strávenou sobotu. Loni jsem nebyl tak nemohu porovnat, ale s předcovidovým stavem mi také přijde, že bylo modelů méně, ale jejich kvalita byla slušná. Letos jsme otestovali pivovarskou restauraci Faltus a lze jedině doporučit
Kluci třebovský to opět zvládli na jedničku.Možná,že bylo méně návštěvníků,nevím,ale je to trend daný touhle blbou dobou.Já byl spokojen-špičkové modely spičkových modelářů,pokec,nějaká útrata.Co více si od takové akce přát?Díky za pěknou sobotu.