Můj první pokus o letadlo od Eduardu a když nepočítám dva Kovozávody před 35ti lety, tak vlastně první letadlo celkově. S kolegy z klubu jsme se jednou domluvili, že postavíme na LUŽ Avii 199 od Eduardu. Jako zarytý technikář letadla neumím, tak jsem přikoupil Lancii od IBG a nějaký doplňky a nechal se inspirovat fotkami z netu. Model jsem zvládl postavit za 14 dní(můj rekord) a na LUŽ dovezl. Dnes jsem dobastlil podložku a nafotil nicmoc fotky. Každopádně to pro mne byla nová zkušenost, veliká zábava a ujištění, že letadla opravdu stavět nebudu. Je to hezké, ale technika je technika. Pokud správce vyhodnotí, že to do sekce letadel nepatří, může klidně vymazat.
Bf-109kám štvorkolesový podvozok pristane. A tebe sa to podarilo v 72 výborne.
Ak smiem - čo si použil na popraskané bahno? Crackle effects AK či niečo podobné? 2. neuvažoval si o zaprášení či zaolejovaní modelu? Na kanistroch či kolesách by sa ten prach či špinavý olej určite hodil.
Pánové díky a pár odpovědí: Na popraskanou poušť jsem použil "Light and dry crackle effects" od AK. Je potřeba zvolit správný podklad a vrstvu. To ještě zkouším. Zaprášení na modelu nějaké je, ale ty fotky jsou mizerný a není to vidět. Přidávám fotku interiéru před zavřením a bez palubovky. Ta je leptaná ze stavebnice. Figurku dávat nebudu, už s tim mrňousem nechci ztrácet energii. Každopádně mám v hlavě nápad na něco podobného v 1/32. To bude jiná káva, protože doplňků a figur 1/35 mám 3 plné pr...(krabice), radost prohrabat.